söndag 20 september 2015

Det händer saker...

Det händer massa saker här på Tiggeby! Vi har ju faktiskt 2 boxar över ( vi har sammanlagt 8 boxar), och vi började fundera på att ta in ett par inackorderingar till. Åtminstone en till att börja med. 

Vi har ju haft ganska många förfrågningar som vi sagt ifrån till. För oss har det varit ett prövoår. Ja, faktiskt har vi bott här i ett år nu. Och vi tycker att det har fungerat bra. Från att ha gjort allting själva, till att vi börjar lära oss att de som står hos oss faktiskt vill hjälpa till med saker o ting. Vi behöver inte göra allt själva.
Morgon i hagen!
Och det är ju så att vi har väldigt mycket betesmark som behöver sina hästar. När Frodi och Hugrakkur blev skadade i våras insåg vi ju att det inte skulle gå att låta dem beta så stora ytor då vi inte kunde rida. Så mycket av vår betesmark har inte blivit betat i år. Vilket är synd, för det är bra bete. Så då tänkte vi att vi tar in ett par hästar till. 

Sen vill ju Jeanette ha en ny häst efter Frodi förstås, så där har vi ytterligare en ny bekantskap. Och Maria håller ju på och letar häst. Och nu slumpar det sig så att även Carina ska byta häst! 
Varför tänker jag på sengångaren i filmen "Iceage" när jag ser denna bild???
Så en ny inackordering, plus att alla "gamla" inackorderingar ska byta häst! Det kommer att bli spännande, det är ju så roligt att åka och titta och provrida! Alla förväntningar man har, känslan när man hittar det man letat efter. Och ibland besvikelse över att den man tittat på inte lever upp till den bild man fått. Och sen glädjen över en ny häst!!!


Så vi står inför en spännande höst! Vi ska ju självklart åka upp till Jökull på hans saluhästvisning i oktober, och jag vet att han har fina hästar. Lite farligt det där....fina hästar till salu och vi har plats i stallet....måste påminna mig om att jag faktiskt ska åka till Island i höst på ridläger, och det kommer att bli ändå farligare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar